Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις & νέα της Παρέας

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Δυστυχώς λόγω κακοκαιρίας αναβάλλουμε τη σημερινή μας, Πεζοπορία

Για την σημερινή πεζοπορία Κυριακή 14 Νοεμβρίου που είχε προγραμματιστεί από τον πεζοπορικό σύλλογο Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή στη περιοχή του Αργασίου στις 11 πμ, ΑΝΑΒΆΛΛΕΤΑΙ λόγω επικείμενων βροχοπτώσεων αλλά και γιατί το έδαφος θα είναι αρκετά λασπώδες για να το περπατήσουμε.

Περισσότερα
Άνω Βασιλικός

ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Ένας σύλλογος που περπατάει στα χνάρια της φύσης, της ιστορίας και του πολιτισμού. Ένας σύλλογος που βαδίζει στα μονοπάτια της συλλογικότητας, της φιλίας και της αλληλεγγύης. Ένας σύλλογος που σεργιανίζει στις γειτονιές του σεβασμού και της αποδοχής του διαφορετικού.

Περισσότερα
ΤΣΙΛΙΒΙ

ΠΙΚ ΝΙΚ ΜΕΤΑ …. ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΣΙΛΙΒΙ

Μπορεί το καλοκαίρι να μη κάνουμε πεζοπορίες, μπορεί το καλοκαίρι να μη βρισκόμαστε γιατί οι περισσότεροι ασχολούνται με το τουρισμό, μπορεί αυτό το καλοκαίρι οι επαφές να βρίσκονται σε καραντίνα αλλά έστω και έτσι ….

Περισσότερα

Ανοικτή Συνεδρίαση Δ.Σ. Πεζοπορικού Συλλόγου Ζακύνθου, Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή

Σήμερα Κυριακή 28 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνεδρίαση (στα πλαίσια της άμεσης δημοκρατίας, παρακολουθεί όποιο μέλος θέλει με δικαίωμα λόγου) του Διοικητικού Συμβουλίου του Πεζοπορικού συλλόγου Ζακύνθου Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή στο λόφου του Στράνη. Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα : 1) Την άλλη Κυριακή να πραγματοποιήσουμε ένα θαλάσσιο μπάνιο σε μια παραλία ήσυχη με σκιά (δεκτές…

Περισσότερα
Δ.Σ.

Ανοικτή Συνεδρίαση Δ.Σ. Πεζοπορικού Συλλόγου Ζακύνθου, Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πεζοπορικού συλλόγου Ζακύνθου Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή, συνεδριάζει ανοιχτά την ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ 10πμ στο ΛΟΦΟ του ΣΤΡΑΝΗ και καλεί τα μέλη του να παρευρεθούν με προτάσεις και ιδέες για τις επόμενες δράσεις του συλλόγου μας.

Περισσότερα
Κακοκαιριά

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ

Περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή μήπως και ο καιρός σήμερα (Κυριακή 7 Ιουνίου) αλλάξει ώστε να απολαύσουμε το θαλασσινό μας μπάνιο και το πικ νικ κάτω από τα αλμυρίκια της Δάφνης όμως ο καιρός παραμένει άστατος και δυστυχώς η σημερινή μας συνάντηση ματαιώνεται.
Σύντομα θα συναντηθούμε με κατάλληλες συνθήκες και μέχρι τότε να είσαστε όλοι καλά.

Περισσότερα
Δάφνη

ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ

Ο πεζοπορικός σύλλογος Ζακύνθου Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή διοργανώνει συνάντηση των φίλων και των μελών του, την προσεχή Κυριακή 7 Ιουνίου, σημαδιακή ημέρα μετά το τρίμηνο της καραντίνας αλλά με τους ισχύοντες όρους για την προστασία όλων.

Περισσότερα
Δ.Σ.

Συνεδρίαση Δ.Σ. Πεζοπορικού Συλλόγου Ζακύνθου, Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή

Σήμερα Σάββατο 30 Μαΐου συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πεζοπορικού συλλόγου Ζακύνθου Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή, πρώτη φορά με φυσική παρουσία (μετά από την πανδημία του κορωνοιού)

Περισσότερα
Δ.Σ.

Ιντερνετική Συνεδρίαση Δ.Σ. Πεζοπορικού Συλλόγου Ζακύνθου, Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή

Φίλοι και μέλη του πεζοπορικού συλλόγου Ζακύνθου Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή, κάτω από φυσιολογικές συνθήκες (και όχι με συνθήκες καραντίνας λόγω του κορωνοιού) η φετινή μας πεζοπορική χρονιά θα προχωρούσε προς το τέλος της, τέλος Μαΐου.

Περισσότερα
Newsletter