ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ

Ρίξτε μια ματιά στις πεζοπορίες της Παρέας μας.

ΔΑΣΩΔΗΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ

Την προσεχή Κυριακή 28 Ιανουαρίου ο πεζοπορικός σύλλογος Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή, θα πεζοπορήσει σε μια τοπική κοινότητα που ενώ το επίνειο της θεωρείτε ως η «Μέκκα» του μαζικού τουριστικού προϊόντος, εν τούτοις η ομορφιά που περικλείεται στη κοινότητα του Παντοκράτορα είναι ασυναγώνιστη.

Περισσότερα

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΗΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΜΑΣ

Την προσεχή Κυριακή 14 Ιανουαρίου ο πεζοπορικός σύλλογος Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή, θα περπατήσει τον δασικό δρόμο που ενώνει την Αγία Μαρίνα με το Σκουλικάδο, σε μια διαδρομή που η θέαση ξεκινά από τον κόλπο του Λαγανά και φτάνει μέχρι το λιμάνι του Αγίου Νικολάου στις Βολίμες. Με την λήξη της πεζοπορίας θα κοπεί…

Περισσότερα
eksofyllo

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΕ ΑΠΑΤΗΤΑ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΩΜΑ

H πεζοπορία που θα πραγματοποιήσει ο πεζοπορικός σύλλογος Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή την προσεχή Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 θα είναι σε μια όμορφη γωνιά του νησιού όπου θα συνδυάσουμε θάλασσα και βουνό, καθημερινή φύση του νησιού και απροσδόκητα μονοπάτια, σκιές και θέα. Θα περπατήσουμε στη περιοχή του Γέρακα και η συνάντηση μας θα γίνει…

Περισσότερα

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΚΟΡΦΕΣ ΤΩΝ ΜΑΡΙΩΝ

H πεζοπορία που θα πραγματοποιήσει ο πεζοπορικός σύλλογος Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή την προσεχή Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 θα είναι στις τοπικές κοινότητες της Αναφωνήτριας και των Μαριών.

Περισσότερα
eksofyllo

ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΓΕΡΑΚΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΥΣΙΟΥ

H πεζοπορία που θα πραγματοποιήσει ο πεζοπορικός σύλλογος Mε ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή την προσεχή Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 θα είναι στις τοπικές κοινότητες του Μέσω Γερακαρίου και της Κυψέλης (του Μπελουσιού).

Περισσότερα
Newsletter