ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Ρίξτε μια ματιά στις εκδρομές της Παρέας μας.

ΔΙΗΜΕΡΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕΛΦΟΥΣ

Ο πεζοπορικός σύλλογος Ζακύνθου Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει μια εκπληκτική πεζοπορική, φυσιολατρική και πολιτιστική εκδρομή στη Παύλιανη στο Παρνασσό και στους Δελφούς από 3 έως 4 Φεβρουαρίου.

Περισσότερα

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤA ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΣΤΙΣ 17, 18 & 19 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ο πεζοπορικός σύλλογος Ζακύνθου Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει μια εκπληκτική πεζοπορική, φυσιολατρική και πολιτιστική εκδρομή στη καρδιά της Ηπείρου από 17 έως 19 Μαρτίου.

Περισσότερα
Όλυμπος

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

Η ομάδα μας «Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει μια εκπληκτική πεζοπορική, φυσιολατρική και πολιτιστική εκδρομή στο ψηλότερο βουνό της Ελλάδας, τον Όλυμπο.

Περισσότερα
Τοσκάνη

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΤΟΣΚΑΝΗ

Η ομάδα μας «Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την διοργάνωση εκδρομής, όπως είχαμε εξάλλου υποσχεθεί, στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη μαγευτική περιοχή της Τοσκάνης στην Ιταλία.

Περισσότερα
Κρουαζιέρα

ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Γιατί τίποτε δεν είναι αδύνατον όταν υπάρχει αλληλεγγύη, φιλία και καλή διάθεση. Ε, λοιπόν το βράδυ της Κυριακής 9 Ιουλίου, η Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή θα πάει μια βόλτα με τη πανσέληνο εκστασιαζόμενοι μέσα στη φεγγαρο-πλημμύρα χρωμάτων, αύρας, ονείρων, απολαύσεων και επιθυμιών.

Περισσότερα
Newsletter