ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωτογραφίες φίλων της Παρέας, από προηγούμενες δραστηριότητες.

eksofyllo

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ 01/10/2023

Έτσι λοιπόν σήμερα (1/10/2023) ξεκίνησε η όγδοη πεζοπορική χρονιά του πεζοπορικού συλλόγου Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή, σε ένα ηλιόλουστο παραθαλάσσιο Καλαμάκι γεμάτο με φωτεινά, λαμπερά και όμορφα πρόσωπα.

Περισσότερα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ & ΣΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 07/05/2023

Σήμερα με τον πεζοπορικό σύλλογο «Με την παρέα χρωματίζουμε την ζωή» πραγματοποιήσαμε την τελευταία πεζοπορία μας για τη σαιζόν σε ένα όμορφο περίπατο στις πλαγιές της πόλης τη Στρατζάδα, τη Μπόχαλη, το Ακρωτήρι και το Κρυονέρι.

Περισσότερα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΚΑΜΠΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΧΩΡΑ 30/04/2023

Κυριακή 30 Απριλίου και ο πεζοπορικός σύλλογος μας «Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή» πεζοπόρησε στα ορεινά του νησιού μας από το Καμπί στην Έξω Χώρα. Είχαμε την χαρά να μας ξεναγήσει στο Καμπί, στο Μυκηναϊκό νεκροταφείο, η αρχαιολόγος κ. Γεωργία Κουρτέση-Φιλιππάκη την οποία και ευχαριστούμε!

Περισσότερα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑ-ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΛΑΜΠΕΤΗ 23/04/2023

Κυριακή 23 Απριλίου και ο πεζοπορικός σύλλογος Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή περπάτησε στο ξεχασμένο και λησμονημένο χωριό Λαμπέτη της Ζακύνθου που εξαφανίστηκε χωρίς να γνωρίζουμε μέχρι σήμερα την αιτία.

Περισσότερα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 17,18,19/03/2023

… και μια τριήμερη εκδρομή (17-19/3) ακόμη προστέθηκε στην ιστορία του πεζοπορικού συλλόγου Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή. Στιγμές πεζοπορικής περιπλάνησης στα μονοπάτια των Τζουμέρκων (Συράκο και Καλλαρύτες), πολιτιστικής εξερεύνησης (Θέατρο Δωδώνης, μουσεία κλπ), διασκέδασης και πολλές όμορφες στιγμές.

Περισσότερα
Newsletter