ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωτογραφίες φίλων της Παρέας, από προηγούμενες δραστηριότητες.

Καταστάρι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ BOYNO ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ – 10/11/2019

Φωτογραφίες από την πεζοπορία μας, σε ένα υπέροχο, ειδυλλιακό και σπάνιας ομορφιάς ορεινό τοπίο του νησιού μας., στην καρδιά του Κατασταρίου. Ακολουθήσαμε τις μυστηριακές πλαγιές και κορυφογραμμές του ορεινού όγκου με την ονομασία Μέλισσα και καταλήξαμε στη μονή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου , που πραγματοποιήθηκε στις 10/11/2019

Περισσότερα
Πλάνος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΟ, ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ – 12/05/2019

Φωτογραφίες της Παρέας από τον περίπατο μας, στις ακτές του Τσιλιβί ο οποίος συνδύασε την πεζοπορία μας, με μια χαλαρή βόλτα σε μικρές, δυσπρόσιτες αλλά και μεγάλες τουριστικές παραλίες της Ζακύνθου μαζί με μια επίσκεψη στο Ναυτικό μουσείο Ζακύνθου και στο τέλος της πεζοπορίας μας ακολούθησε κέρασμα από το πολιτιστικό σύλλογο του Γυρίου, που πραγματοποιήθηκε στις 12/05/2019.

Περισσότερα
Βολίμες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΒΡΑΧΩΔΕΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΟΛΙΜΩΝ – 24/03/2019

Φωτογραφίες της Παρέας, από τον περίπατο μας, σε θαλασσογραφικές περιοχές του Αγ. Νικολάου Βολιμών, ο οποίος θα συνδυάσε την πεζοπορία μας με μια χαλαρή βόλτα σε μικρές, απρόσιτες, κρυφές παραλίες της Ζακύνθου, και πραγματοποιήθηκε στις 24/03/2019.

Περισσότερα
Έξω Χώρα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΞΩ ΧΩΡΑΣ – 17/03/2019

Φωτογραφίες της Παρέας από τον περίπατο μας, στο μεδούλι της Ζακυνθινής φύσης, σε μια πλευρά του γραφικού χωριού Έξω Χώρα, η οποία συνδύασε την ορεινή φύση της Ζακύνθου με την ενατένιση στη θάλασσα του Ιονίου, και πραγματοποιήθηκε στις 17/03/2019.

Περισσότερα
Newsletter