Δάφνη

ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ

Ο πεζοπορικός σύλλογος Ζακύνθου Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή διοργανώνει συνάντηση των φίλων και των μελών του, την προσεχή Κυριακή 7 Ιουνίου, σημαδιακή ημέρα μετά το τρίμηνο της καραντίνας αλλά με τους ισχύοντες όρους για την προστασία όλων.

Δ.Σ.

Συνεδρίαση Δ.Σ. Πεζοπορικού Συλλόγου Ζακύνθου, Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή

Σήμερα Σάββατο 30 Μαΐου συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πεζοπορικού συλλόγου Ζακύνθου Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή, πρώτη φορά με φυσική παρουσία (μετά από την πανδημία του κορωνοιού) και ύστερα από τις διαδικτυακές συνεδριάσεις που είχαν πραγματοποιηθεί αυτό το χρονικό διάστημα (απουσίαζε δικαιολογημένα μόνο ο Νίκος ο Μπιάζης).
Επιστρέφοντας στην ομαλότητα σιγά-σιγά, αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, η πρώτη μας καλοκαιρινή εξόρμηση να γίνει την Κυριακή 7 Ιουνίου και για την οποία θα αναρτηθεί το πρόγραμμα μέσα στη ερχόμενη εβδομάδα.

Καλές Γιορτές

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Την προσεχή Κυριακή 22 Δεκεμβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία λόγω γενικής συνέλευσης των ιδρυτικών μελών του συλλόγου Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή καθώς επίσης και τις προσεχείς Κυριακές λόγω εορτών. Η επόμενη πεζοπορία θα γίνει στις 12 Ιανουαρίου όπου θα κόψουμε και την κουλούρα μας.

Με ΠΑΡΕΑ

Ένας Σύλλογος Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή δημιουργείται ως Νομική Προσωπικότητα

Ένας Σύλλογος Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή δημιουργείται ως νομική προσωπικότητα αλλά δεν γεννιέται! (Όποιος επιθυμεί να γίνει ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή, μπορεί στις πεζοπορίες να το δηλώνει και έχει μοναδική υποχρέωση την καταβολή 20,00 ευρώ για τα έξοδα ίδρυσης) Σε μία εποχή που η οικολογική, η οικονομική, η κοινωνική κρίση, η άνευ…

Λόγω τριήμερου της 28ης Οκτωβρίου, Δε θα πεζοπορήσουμε

Την προσεχή Κυριακή 27 Οκτωβρίου, λόγω τριήμερου της 28ης Οκτωβρίου, η Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή (όπως κάθε χρόνο) ΔΕΝ θα πεζοπορήσουμε.
Την 28η Οκτωβρίου οφείλουμε να μη λησμονούμε τη φρίκη του φασισμού και του ναζισμού. Το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, των ομοφυλόφιλων, των Ρομά, τις δολοφονίες αμάχων, τη λεηλασία των σοδιών, την πείνα σε όλες τις κατεχόμενες χώρες και φυσικά στη χώρα μας.

Ξεκινάμε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Καλό μήνα και παρότι ο καιρός παραμένει καλοκαιρινός είναι ο μήνας που ξεκινάμε τις πολιτιστικές, οικολογικές και ιστορικές μας πεζοπορίες ή διαδρομές !!!
Καλό είναι λοιπόν να ετοιμαζόμαστε και καλώς εχόντων των πραγμάτων ξεκινάμε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου για την 4η χρονιά των δικών μας πεζοπορικών αναζητήσεων στο νησί μας, την Ζάκυνθο!!!

Αναβολή λόγω Βροχής

Δυστυχώς λόγω κακοκαιρίας αναβάλλουμε τη σημερινή μας, Πεζοπορία

Η αρχή της άνοιξης θυμίζει το τίτλο του βιβλίου του Μενέλαου Λουντέμη “ΑΓΕΛΑΣΤΗ ΑΝΟΙΞΗ”. Η αγέλαστη και συννεφιασμένη ημέρα (με πιθανή βροχόπτωση σύμφωνα με τα μετεωρολογικά δελτία καιρού) εμποδίζει την Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή για μια ακόμη Κυριακή (5/5/2019) να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη πεζοπορία στο Πλάνο και στο Ναυτικό Μιλάνειο Μουσείο.