ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΛΑΓΟΠΟΔΟ ΣΕ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ

Την προσεχή Κυριακή 26 Μαρτίου ο πεζοπορικός σύλλογος Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή, θα πραγματοποιήσει πεζοπορία-διάσχιση από τις ορεινές πλευρές του χωριού Λαγοπόδο μέχρι την καρδιά του χωριού Παντοκράτορα.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΔΙΑΣΧΙΣΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΜΑΡΑΘΙΑ

Την προσεχή Κυριακή 12 Μαρτίου ο πεζοπορικός σύλλογος Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή, θα περπατήσει στα μονοπάτια που δεν μπόρεσε να περπατήσει την προηγούμενη εβδομάδα, λόγω βροχοπτώσεων, σε ένα γνώριμο βουνό στη περιοχή Μαραθία Κεριού, απ’ όπου θα θαυμάσουμε τις φαντασμαγορικές θεάσεις του κόλπου του Λαγανά. Θα συναντηθούμε στις 11 το πρωί στο χώρο στάθμευσης…

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΔΙΑΣΧΙΣΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΜΑΡΑΘΙΑ

Την προσεχή Κυριακή 5 Μαρτίου ο πεζοπορικός σύλλογος Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή, θα περπατήσει σε ένα γνώριμο βουνό στη περιοχή Μαραθία Κεριού, απ’ όπου θα θαυμάσουμε τις φαντασμαγορικές θεάσεις του κόλπου του Λαγανά.

eksofyllo

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ 100η ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Το προσεχές τετραήμερο των Απόκρεων, ο πεζοπορικός σύλλογος Ζακύνθου Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή θα συνπεζοπορήσει γιορτάζοντας την 100η πεζοπορία στο νησί μας, μαζί με το πεζοπορικό σύλλογο ΠΕΡΙ.ΠΟΛ.Ο ΑΤΤΙΚΗΣ

eksofyllo

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Την προσεχή Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, θα πεζοπορήσουμε στα στενά της πόλης, στις πλατείες της, στη παραθαλάσσια ακτή, στα υψώματα του Ακρωτηριού και της Μπόχαλης ενώ στο τέλος θα διασχίσουμε το πευκοδασωμένο μονοπάτι της κοντής ή πλαϊνών που παραπέμπει στην γλυκιά φύση του νησιού μας.

eksofyllo

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΡΓΑΣΙ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Την προσεχή Κυριακή 29 Ιανουαρίου ο πεζοπορικός σύλλογος Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή, θα περπατήσει σε ένα γνώριμο βουνό-μπαλκόνι κοντά στη πόλη, τον Σκοπό, απ’ όπου θα θαυμάσουμε τις φαντασμαγορικές θεάσεις τόσο της πόλης, της Μπόχαλης, του Αργασίου, του Βασιλικού, όσο και του κόλπου του Λαγανά.

eksofyll0

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΣΤΕΡΙ ΤΩΝ ΑΝΩ ΒΟΛΙΜΩΝ

Την προσεχή Κυριακή 22 Ιανουαρίου, θα πεζοπορήσουμε στη περιοχή Αστέρι των Άνω Βολιμών και θα διασχίσουμε αγροτικούς, δασικούς δρόμους, κρυφά μονοπάτια, ενετικούς πύργους, εκπληκτικά τοπία με θέα, σε μια περιοχή οπού κυριαρχεί το χαρακτηριστικό τοπίο της ζακυνθινής φύσης οπού ελιές και αμπέλια συναντούν πευκοδάση και χαμηλή θαμνώδη βλάστηση.

eksofyllo

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΙΠΑΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΑΚΙΩΤΙΚΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ

Την προσεχή Κυριακή 15 Ιανουαρίου ο πεζοπορικός σύλλογος Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή, θα περπατήσει στις πράσινες γειτονιές δύο όμορφων χωριών (Καλιπάδο και Τραγάκι) που βρίσκονται πολύ κοντά στη πόλη.

eksofyllo

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΜΕ ΚΟΠΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΑΣΙΚΟ-ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΡΙΖΑΣ

Την προσεχή Κυριακή 8 Ιανουαρίου ο πεζοπορικός σύλλογος Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή, θα περπατήσουμε τον δασικό δρόμο που ενώνει τον Κοιλιωμένο με την Αγία Μαρίνα σε μια διαδρομή που η θέαση ξεκινά από τον κόλπο του Λαγανά και φτάνει μέχρι το λιμάνι του Αγίου Νικολάου στις Βολίμες.