ΜΥΖΗΘΡΕΣ-ΚΕΡΙ-1

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗ ΑΠΟΚΟΣΜΗ ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΙΟΥ

Την προσεχή Κυριακή 4 Δεκεμβρίου ο πεζοπορικός σύλλογος Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή, θα περπατήσουμε στις δασικές «στράτες» του Κεριού, σε μια φυσιολατρική πορεία με πολλά και ποικίλα ιστορικά και λαογραφικά στοιχεία.

Σκουλικάδο

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΛΩΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ – ΤΟ ΓΙΟΦΥΡΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ

Την προσεχή Κυριακή 27 Νοεμβρίου ο πεζοπορικός σύλλογος Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή, θα συνεχίσει τις πεζοπορικές του περιπέτειες στο χωριό Σκουλικάδο, σε μια πράσινη διαδρομή με πολλά και ποικίλα πολιτιστικά στοιχεία.

ΦΙΟΛΙΤΙ - ΓΑΛΑΡΟ

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΝΗΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΦΙΟΛΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΛΑΡΟΥ

Την προσεχή Κυριακή 20 Νοεμβρίου ο πεζοπορικός σύλλογος Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή, θα συνεχίσει τις πεζοπορικές του περιπλανήσεις στο Φιολίτι και στο Γαλάρο, σε μια καταπράσινη περιοχή μεταξύ του κάμπου και του ορεινού όγκου της Ζακύνθου.

eksofyllo

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ ΣΠΗΛΑΙΟ-ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Tην προσεχή Κυριακή 22 Μαΐου ο πεζοπορικός σύλλογος Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή, θα περπατήσει στο χωριό της Ρίζας, το Λαγοπόδο, και συγκεκριμένα στη κορυφή του βουνού Παληόκαστρου όπου στη κορυφή του βρίσκεται η μοναδική εκκλησία του νησιού, μέσα σε σπηλιά.

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΕ ΑΠΑΤΗΤΑ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΩΜΑ

H πεζοπορία που θα πραγματοποιήσει ο πεζοπορικός σύλλογος Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή την προσεχή Κυριακή 15 Μάϊου 2022 θα είναι σε μια όμορφη γωνιά του νησιού όπου θα συνδυάσουμε θάλασσα και βουνό,

eksofyllo

ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ

H πεζοπορία που θα πραγματοποιήσει ο πεζοπορικός σύλλογος Mε ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή την προσεχή Κυριακή 8 Μαΐου θα γίνει σε μια περιοχή της τοπικής κοινότητας του Παντοκράτορα που το πράσινο «οργιάζει» λόγω της άνοιξης και το αρχοντικό της Σαρακίνας δεσπόζει για να μας θυμίζει αλλοτινές εποχές.

eksofyllo-ag-lypioss

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΥΠΙΟΥ

H πεζοπορία που θα πραγματοποιήσει ο πεζοπορικός σύλλογος Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή την προσεχή Κυριακή 1 Μάϊου 2022 θα είναι σε μια περιοχή που βρίσκεται κοντά στη πόλη αλλά εμπεριέχει και άγνωστα μονοπάτια για τους περισσότερους.