ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΗ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΗΣ ΛΟΥΧΑΣ

H πεζοπορία που θα πραγματοποιήσει ο πεζοπορικός σύλλογος Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή την προσεχή Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 θα είναι στη τοπική κοινότητα της Λούχας σε μια περιοχή που το πράσινο βρίσκεται σε διάφορες αποχρώσεις και η σύνθεση του δημιουργεί ένα φυσικό τεράστιο πίνακα ζωγραφική

argasi

ΥΔΑΤΙΝΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΓΙΩΔΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΡΓΑΣΙ

H πεζοπορία που θα πραγματοποιήσει ο πεζοπορικός σύλλογος Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή την προσεχή Κυριακή 05 Δεκεμβρίου 2021 θα είναι στη τοπική κοινότητα του Αργασίου σε μια περιοχή που ενώ είναι πολύ κοντά στη πόλη ταυτόχρονα παραμένει άγνωστη.

ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΘΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΡΙΕΣ

H πεζοπορία που θα πραγματοποιήσει ο πεζοπορικός σύλλογος Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή την προσεχή Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 θα είναι στο βορειότερο άκρο του νησιού στην ευρύτερη περιοχή Κορίθι της τοπικής κοινότητας Βολιμών.

eksofyllo_pigadakia1

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΣΠΗΛΙΑ

Πιάνοντας το νήμα από εκεί που έχουμε σταματήσει … η πεζοπορία που θα πραγματοποιήσει ο πεζοπορικός σύλλογος Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή την προσεχή Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 θα γίνει στην ορεινή περιοχή των Πηγαδακίων και Καλλιθέας (Κούκεσι).

vanato_eksofyllo

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΒΑΝΑΤO

(σε μια μετά-covid εποχή που ευχόμαστε η πανδημία να αποτελέσει παρελθόν …)
Μια πεζοπορία που θα σας εκπλήξει, θα πραγματοποιήσει ο πεζοπορικός σύλλογος Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή την προσεχή Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 στις τοπικές κοινότητες του Πλάνου και του Βανάτου.

ejofyllo2

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΚΑΙ ΒΡΑΧΩΔΗ ΑΓΑΛΑ

Συνεχίζουμε … Με πεζοπορία στο μυθικό και βραχώδη Αγαλά. (σε μια μετά-covid εποχή που ευχόμαστε η πανδημία να αποτελέσει παρελθόν …)
Τη δεύτερη μετά-covid πεζοπορία θα πραγματοποιήσει ο πεζοπορικός σύλλογος Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή την προσεχή Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 στη τοπική κοινότητα του Αγαλά.

tragaki

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΌ ΤΟ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΕΥΩΔΙΑΣΤΟ ΤΡΑΓΑΚΙ

(σε μια μετά-covid εποχή που ευχόμαστε η πανδημία να αποτελέσει παρελθόν …)
Μια ιστορική πεζοπορία θα πραγματοποιήσει ο πεζοπορικός σύλλογος Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή την προσεχή Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 στην ευρύτερη περιοχή του Τραγακίου. Η πεζοπορία αυτή είναι ιστορική γιατί θα είναι η πρώτη πεζοπορία μετά την έλευση της πανδημίας και την απόφαση μας να πεζοπορήσουμε προστατεύοντας ταυτόχρονα όλους τους πεζοπόρους που θα συμμετέχουν

Κοιλιωμένος

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣE ΠΕΥΚΩΔH ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΥ

Tην προσεχή Κυριακή 23 Φεβρουαρίου θα περπατήσουμε σε ένα καταπράσινο (παρά τους αλλεπάλληλους εμπρησμούς) ορεινό χωριό της Ζακύνθου, το Κοιλιωμένο. Θα πεζοπορήσουμε σε μια ήρεμη, γαλήνια, δασική γειτονιά του χωριού.

Μαραθίας

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΔΙΑΣΧΙΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΙΑ

Την προσεχή Κυριακή 16 Φεβρουαρίου θα πεζοπορήσουμε σε μια σκληρή, όμορφη, περιπετειώδης αλλά και την πιο δύσκολη διαδρομή που έχουμε πραγματοποιήσει μέχρι τώρα, στη περιοχή Μαραθία, στην ευρύτερη περιοχή του Κερίου.

Αγ, Δημήτριος

ΚΑΜΠΙΣΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΗ

Την προσεχή Κυριακή 9 Φεβρουαρίου θα πεζοπορήσουμε σε μια πεζοπορία που είχε αναβληθεί λόγω βροχής, στο μικρό παραδοσιακό χωριό δυτικά της Ζακύνθου, τον Άγιο Δημήτρη. Θα συναντηθούμε στις 11 το πρωί το πρωί απέξω από την κεντρική εκκλησία και το πολιτιστικό κέντρο της τοπικής κοινότητας